Duetas. Čempionate pirmaujantis „Panevėžys“ Marijampolėje pratęsė pergalių seriją iki penkių – svečiuose 1:0 buvo nugalėta vietos „Sūduva“. Antrose rungtynėse iš eilės panevėžiečių gretose suveikė Jeffrey Sarpongo bei Pijaus Širvio duetas. Pirmasis atliko perdavimą standartinės padėties metu, o P. Širvys taikliai smūgiavo galva.

Istorija. „Panevėžys“ praėjusią savaitę pirmą sykį klubo istorijoje džiaugėsi pergale Marijampolės futbolo arenos stadione. „Optibet A lygoje“ iki tol nė karto nepavyko įveikti „Sūduvos“, du susitikimai šiemet UEFA Konferencijų lygos atrankos varžybose baigėsi lygiosiomis.

Atomazga. Gargždų „Banga“ po ilgesnės pertraukos džiaugėsi laimėjimu, kai namuose 1:0 pavyko įveikti ir turnyro lentelėje aplenkti Alytaus „Dainavą“. Pergalingą įvartį ketvirtą pridėto laiko minutę pelnė Ignas Venckus – tai buvo trečiasis tikslus smūgis, po jo pavyko įsitvirtinti tarp rezultatyviausių ekipos žaidėjų.

Pasikartojo. „Dainava“ jau ne pirmą sykį šiemet skaudžius įvarčius praleidžia antrojo kėlinio pridėto laiko minutėmis, taip prarasdama taškus.
Trečiojo rato mače gargždiškiai pergalingą smūgį atliko 93-iąją minutę, praėjusio sekmadienio akistatoje – 94-ąją. Dainaviečiai tarpusavio mačuose šiemet iškovojo vos 3 taškus.

Atitrūko. Telšių „Džiugas“ nutraukė keturių pralaimėjimų seriją. Išvykoje džiugiečiai pasidalino po tašką su Kauno rajono „Hegelmann“ futbolininkais – 1:1. Žemaitijos komanda, likus šešiems turams iki čempionato pabaigos, Vilniaus „Riterius“ lenkia jau 6 taškais.
Skersinis. Sekmadienio dvikovoje Kaune įvarčiu galėjo kristi gerokai daugiau, tačiau nuo abiejų komandų žaidėjų pirmame kėlinyje buvo nusisukusi sėkmė. „Džiugas“ du sykius smūgiais sudrebino skersinį, „Hegelmann“ – kartą. Antrame kėlinyje Maicomas Davidas pasiuntė kamuolį į vartus nuo virpsto.

Pabėgo.
Kaip ir „Panevėžys“, taip ir Vilniaus „Žalgiris“ savo sąskaitą papildė penktąja pergale iš eilės. Sostinės derbyje net 6:2 buvo nugalėti „Riteriai“. Du įvarčius pelnęs bei rezultatyvų perdavimą atlikęs Mathiasas Oyewusi iš viso yra pasižymėjęs 19 kartų bei jau penkiais taikliais smūgiais lenkia „Hegelmann“ komandos atakų lyderį Filipą Dangubičių.
Šansai. „Riteriai“ ketvirtame rate jau sužaidė su pirmomis trimis čempionato komandomis. Penkis mėnesius nelaimintis sostinės klubas dar turi galimybių atsitiesti.
Artimiausias rungtynes Matthew Silvos kariauna žais Alytuje, dar vėliau – namuose bus susigrumta su „Džiugu“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją