„Panevėžiui“ tai buvo 6 rungtynės paeiliui, kai komanda laimi bei nepraleidžia įvarčio – šįkart rezultatu 3:0 (1:0) nugalėtas „Kauno Žalgiris“.

Jau 7 minutę kamuolys atsidūrė „Kauno Žalgirio“ vartų tinkle, o įvarčio autoriumi tapo Ernesto Veliulio perdavimo sulaukęs ir fantastišką smūgį nuo virpsto atlikęs Jeffrey Sarpongas. Sekančiame epizode rezultatą galėjo išlyginti Brahimas Konate, bet šūvis tikslo nepasiekė.

Įpusėjus pirmajam kėliniui varžovų vartams iš labai toli grasino Matijus Remeikis, kamuolys prašvilpė šalia stačiakampio. Prabėgus pusvalandžiui dar vienas gaisras kilo kauniečių aikštės pusėje, kai po sumaišties baudos aikštelėje savo komandą gelbėjo Deividas Mikelionis bei kamuolį nuo vartų linijos išmušė vienas iš aikštės žaidėjų.

53 min. „Panevėžys“ pelnė antrąjį savo įvartį – po J. Sarpongo skerso perdavimo dvikovą ore laimėjo A. Smithas, vėliau kamuolys atšoko laisvam Chafikui Tigroudjai, pastarasis pasižymėjo taikliu smūgiu.

Vos po kelių minučių Gratas Sirgėdas turėjo savo progą, tačiau smūgis buvo gana silpnas. Netrukus dar vienoje geroje situacijoje atsidūrė B. Konate, tačiau ir jo bandymas tikslo nepasiekė.

Rezultatas galėjo tapti dar didesniu, tačiau A. Smitho galimybę pasižymėti nutraukė puikiai sužaidęs D. Mikelionis. Vartų sargas komandą gelbėti turėjo ir 77 min., kai Artemas Ščedras atliko šūvį iš už baudos aikštelės.

Visgi galutinį tašką rungtynėse jau per pridėtą teisėjo laiką padėjo Sebastianas Rinconas – po keitimo pasirodęs futbolininkas išmaudė visus varžovų gynėjus bei išsiskyrė įvarčiu.

Po 21-ojo A lygos turo rungtynių „Panevėžys“ su 52 taškais puikuojasi lyderio vaidmenyje, o nesėkmę patyręs „Kauno Žalgiris“ savo sąskaitoje turi 28 taškus bei išlieka 5-oje pozicijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją