Iki 2010 metų su tuometiniu Panevėžio „Ekranu“ Lietuvos čempiono titulus skynęs vartų sargas tą padarė ir pirmame sezone po ilgos pertraukos sugrįžęs į gimtinę.

Pastarajame A lygos sezone V. Černiauskas sužaidė 35-erias rungtynes bei 4 susitikimus UEFA Konferencijų lygos atrankos varžybose.

Lietuvos čempionate panevėžietis per metus praleido vos 14 įvarčių, net 24 sykius išlaikė savo vartų tinklą sausą, taip pat atrėmė 2 baudinius ir laimėjo geriausiam sezono vartininkui skiriamą „Auksinę pirštinę“.

„Šį kartą sprendimą priimti pasilikti nebuvo sunku, nes šio sezono tikslai buvo įgyvendinti ir nesinorėjo palikti jau pradėto darbo. Manau, kad komanda gali dar daugiau ir malonu prisidėti prie viso šio proceso.

Laukia labai sunkus sezonas, nes futbole visada yra sunkiau apginti tai, ką esi padaręs, tad A lygos čempionatas nusimato labai įtemptas. Taip pat vasaros pradžioje galėsime išbandyti savo jėgas pirmą kartą žaisdami Čempionų lygos atrankos varžybose. Klubas mažais žingsneliais, bet vis kyla aukštyn.

Labai tikiuosi, kad šių metų čempionų titulas dar labiau padės klubui tobulėti ir vis labiau profesionalėti, o komanda ir toliau kovos iki paskutinės sekundės kiekvienose rungtynėse“, – fk-panevezys.lt svetainei kalbėjo V. Černiauskas.

Ruoštis naujam sezonui „Panevėžio“ futbolininkai pradės sausio 8 dieną.