Sostinės ekipai įvarčius pelnė rumunas Liviu Antalis, Adama Fofana iš Dramblio Kaulo Kranto, jau trečią kartą šiame sezone pasižymėjęs Giedrius Matulevičius ir debiutavęs naujokas iš Bosnijos ir Hercegovinos Arminas Hodžičius.

„Žalgirio“ sudėtyje pirmą kartą pasirodė ir kitas naujokas iš Balkanų – Nemanja Mihajlovičius.

Rezultatą buvo sušvelninęs Vilius Piliukaitis.

„Žalgiris“ su 7 taškais įsitvirtino pirmoje vietoje, „Bangos“ sąskaitoje – 2 taškai.

Tuo metu Kauno rajono „Hegelmann“ ir „Šiauliai“ ekipos sužaidė 2:2 (0:0).

Antrame kėlinyje per itin trumpą atkarpą buvo pelnyti net trys įvarčiai. 52-ą min. grubia „Hegelmann“ vartininko Vincento Šarkausko klaida pasinaudojo Davis Ikauniekas, kuris po 7 minučių jau džiaugėsi dubliu.

Vis dėlto šeimininkai greitai sušvelnino deficitą – 60-ą min. debiutinį įvartį Lietuvos čempionate pelnė Njoya Abdelas Kaderas.

Galiausiai lemiamas buvo Patricko Popescu dūris. Tiesa, netrukus „Hegelmann“ rumunas buvo pašalintas iš aikštės už grubią pražangą, pačioje pabaigoje išvarytas ir šiaulietis Justas Petravičius.

„Hegelmann“ ekipa rikiuojasi pirmoje turnyro lentelės pusėje su 5 taškais, trečią sykį iš eilės lygiosiomis sužaidę Saulės miesto atstovai turi 3 taškus.

Lygiosios fiksuotos ir Marijampolėje, kur namų rungtynes žaidusi Alytaus „Dainava“ be įvarčių išsiskyrė su Telšių „Džiugu“.

„Dainava“ turi 2 taškus, o „Džiugas“ (5 tšk.) išlieka nepralaimėjęs.

Paskutinėse trečiadienio A lygos rungtynėse titulą ginantis „Panevėžys“ išvykoje 0:1 (0:0) nusileido Marijampolės „Sūduvai“.

Jau tiksint aštuntai pridėto antro kėlinio laiko minutei aukštaičius parbloškė latvio Aivaro Emsio įvartis, pelnytas nuo 11 m žymos.

Baudinys buvo skirtas po vaizdo peržiūros įžvelgus juodkalniečio Jovano Čadženovičiaus pražangą savoje baudos aikštelėje.

Gino Lettieri auklėtiniai lieka priešpaskutiniai devinti (2 tšk.), o „Sūduva“ užsiropštė ant antro laiptelio (5 tšk.).


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją