Namuose žaidusi Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ ekipa sužaidė lygiosiomis su Telšių „Džiugu“ – 1:1 (0:0).

Pirmame kėlinyje iniciatyva priklausė šeimininkams, kurie turėjo vieną puikią progą išsiveržti į priekį. Kamuolys baudos aikštelėje labai dėkingai atšoko Levanui Mačarašviliui, kuris iš puikios situacijos smūgiavo į Povilą Survilą.

Po pertraukos kartvelas tarė savo žodį: 51 min. L. Mačarašvilis išvedė pasiuntė kamuolį į „Džiugo“ vartus ir džiaugėsi ketvirtuoju įvarčiu šiame A lygos sezone.

Visgi jau po poros minučių Telšių klubas atstatė pusiausvyrą. Po Adomo Mikos perdavimo iš kairiojo krašto Aivaras Emsis sėkmingai sukontroliavo kamuolį bei nukreipė jį į vartus.

„Hegelmann Litauen“ ekipa turėjo gerų šansų vėl išsiveržti į priekį, tačiau puikiai rungtyniavo į vartų stačiakampį grįžęs P. Survila.

Mačo pabaigoje džiugiečiai turėjo porą puikių progų – Leo Ribeiro sukirto kamuolį į virpstą, o Nasko Milevo bandymas taip pat nebuvo taiklus. į Igną Plūką taip pat mušė Rokas Stanulevičius.

Tuo metu turnyro autsaiderių susitikime Kėdainiuose vietos „Nevėžis“ 0:1 (0:0) nusileido Alytaus „Dainavai“.

Naujojo stratego Tomo Ražanausko diriguojami alytiškiai iškovojo tiek pirmąją pergalę, tiek apskritai pirmuosius savo taškus.

Vienintelio įvarčio autoriumi tapo Titas Vitukynas, 86 min. realizavęs 11 metrų baudinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)