„West Ham“ vartus „sausus“ išlaikęs Davidas Martinas po finalinio teisėjo švilpuko sukniubo ant žolės ir pravirko. Netrukus jį sveikinti atbėgo komandos draugai, o iš jų glėbio futbolininkas nuskubėjo pas rungtynes tribūnose stebėjusį savo tėtį.

Rungtynės prieš „Chelsea“ buvo 33-ejų vartininko debiutas aukščiausiame futbolo lygyje – iki šiol anglas buvo žaidęs tik žemesnėse šalies futbolo lygose. Vasarą jis tapo trečiuoju „West Ham“ vartų sargu po persikėlimo iš „Millwall“.


2006-2010 metais „Liverpool“ komandai priklausęs, tačiau nė vienerių rungtynių joje nesužaidęs D. Martinas šeštadienį į kovą prieš „Chelsea“ buvo mestas dėl Lukašo Fabianski traumos bei prastos kito „West Ham“ vartininko Roberto formos.

Netikėtas ir pergalingas debiutas D. Martinui buvo ypatingai reikšmingas – nuo pat vaikystės vartininkas yra „West Ham“ gerbėjas, o jo tėvas Alvinas Martinas yra 18 metų klube žaidusi legenda. Abu vyrai po rungtynių apsikabino ir neslėpė ašarų.


„Mano tėtis daug man nepasakė. Tiesiog abu puolėme į ašaras. Tėtis klube praleido daugybę metų, todėl matyti mano debiutą, išlaikytus „sausus“ vartus ir pergalę prieš „Chelsea“ jam buvo itin malonu“, – sakė D. Martinas.

Pasakiškai „Premier“ lygoje debiutavęs vartininkas per savo karjerą yra atstovavęs tokioms ekipoms kaip „Milton Keynes Dons“, „Derby County“, „Tranmere Rovers“, „Accrington Stanley“ ir „Wimbledon“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)