„Trys liūtai“ ketvirtfinalyje 1:2 nusileido čempionės titulą ginantiems Prancūzijos futbolininkams. Pralaimėjimas paliko daug kartėlio – komandos kapitonas Harry Kane'as turėjo galimybę išlyginti rezultatą nuo 11 m baudinio žymos, tačiau kamuolys skriejo virš vartų.

„Šios rungtynės dar ilgai bus skausmingos“, – apie anglų žygį Katare pabaigusią dvikovą rašo J. Bellinghamas. Dortmundo „Borussia“ saugas neabejoja, kad Anglijos rinktinė turėjo eiti daug toliau.

„Iškrito geresnė rinktinė. Kartais taip nutinka futbole, – pabrėžė J. Bellinghamas. – Nepaisant to, didžiuojuosi savo komandos nusiteikimu, kovingumu ir rezultatais šiame turnyre.“


Saugas buvo vienas geriausių žaidėjų Garetho Southgate'o kariaunoje. Dvikovoje su Iranu, kurią Anglija laimėjo 6:2, J. Bellinghamas pelnė pirmąjį savo įvartį nacionalinėje ekipoje.

„Labai ačiū sirgaliams už jūsų meilę ir palaikymą per pastarąsias savaites. Likite su mumis ir sunkiomis akimirkomis. Mums to labai reikia, kad augtume kaip komanda. Saugokite tikėjimą, mūsų laikas ateis“, – rašė jis.

Dar Katare pasigirdo gandai, kad žiemą J. Bellinghamas persikels į „Liverpool“ komandą, tačiau „Bild“ žiniomis, anksčiausiai tokios permainos bus svarstomos ateinančią vasarą.

J. Bellinghamo sutartis su „Borussia“ galioja iki 2025 metų vasaros. Anglo vertė rinkoje šiuo metu yra pie 100 mln. eurų ir toliau tendencingai auga.

Pasaulio futbolo čempionate aiškios pusfinalio poros. Antradienį dėl vietos finale susigrums Argentina ir Kroatija, o trečiadienį – Prancūzija ir Marokas.

Pasaulio futbolo čempionatas. Paaiškėjo visi pusfinalio dalyviai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją