Leidinio duomenimis, M. Schumacherio šeima gydomosioms procedūroms ir gydytojams apmokėti kiekvieną mėnesį išleidžia apie 500 tūkstančių eurų.

„Per savo karjerą M. Schumacheris sukaupė apie 715 milijonų eurų, ir kol kas šių pinigų pakanka. Bet lenktynininko šeima jau siūlo už 11,2 milijono eurų pirkti jam priklausiusį ir pagal jo užsakymą specialiai įrengtą automobilį „Ferrari FXX Evoluzione“, – praneša laikraštis.

„Maždaug metus M. Schumacheris fizinė būklė yra stabili. Bet jis negali bendrauti su artimaisiais ir negali vaikščioti. O jo svoris tesudaro 45 kilogramus, tai – 25 kilogramais mažiau negu iki traumos. Bet blogiausia, kad M. Schumacheris nesuvokia, kas vyksta aplink jį“, – rašo „Le Parisien“.

Lenktynininko vadybininkė Sabine Kehm prieš septynis mėnesius pranešė, kad jo būklė gerėja. Bet vėliau ji vengė bet kokių pareiškimų šia tema ir tik gruodį pripažino, jog tvirtinimai, kad Michaelio sveikata pagerėjo, neatitinka tikrovės.

Primename, kad M. Schumacheris patyrė sunkią galvos smegenų traumą slidinėdamas Prancūzijos Alpėse 2013 metų gruodžio 29 d. ir beveik pusmetį buvo dirbtinės komos būklės. Nuo praėjusių metų rugsėjo jis gydomas savo viloje Šveicarijoje, Ženevos ežero pakrantėje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)