„Abejose lenktynėse patekome į trečią kvalifikacijos dalį, tad automobilis važiuoja labai gerai. Kvalifikacijoje galėjome kovoti dėl pirmos starto eilės, buvome labai greiti ir lenktynėse. Kinijoje tikiuosi labiau standartinių lenktynių, kai viskas sklandžiai pavyksta starte, pačiose varžybose, be beprotiško vandens kiekio trasoje kaip Sepange. Tuomet ir galėsime pasiekti tokį gerą rezultatą, kokio tikimės“.

„Kai pats padarai klaidų, turi pripažinti ir jų daugiau nebekartoti. Kai kaltas nesi, tai nesi. Pirmos dvejos lenktynės buvo sunkios ir mes nepasiekėme rezultatų. Kita vertus, aš tikiu, kad kitose lenktynėse galime pasiekti puikių rezultatų. Mano sezonas iš tiesų prasidės tik Kinijoje“.

R. Grosjeanas neslėpė ir su nauju lenktynėms Šanchajuje skirtu „Lotus“ bolido aerodinamikos paketu siejamu lūkesčių.

„Naujasis aerodinamikos paketas yra tikrai įdomus. Negaliu sulaukti, kol pamatysiu, kaip jis atrodo, ir patirsiu, kaip veikia trasoje. Tuomet, svarbiausia, norėsiu išvysti, kaip gerėja rato įveikimo laikas“, – teigė sportininkas.

„Mes tikrai esame patobulėję, tiesiog turime tai įrodyti normaliose lenktynėse. Jau įsitikinome savo pajėgumu kvalifikacijoje, kur iki šiol buvome antra ar trečia geriausia komanda. Yra kelios sritys, kuriose turime pasitempti lenktynėse, tačiau šiemet tikrai esame teisingame kelyje“.