Už dešimtuko ribos vakar vykusioje kvalifikacijoje likęs prancūzas šiandien pademonstravo puikų tempą ir lenktynėse nusileido tik Sebastianui Vetteliui bei komandos draugui Kimi Raikkonenui.

„Tai buvo geros lenktynės. Man tikrai jos patiko, ypač tada, kai teko atlikti ne vieną lenkimą“, – kalbėjo „Lotus“ pilotas.

„Tai nebuvo pačios lengviausios lenktynės. Varžybų pradžioje į radiatorių pateko nuolauža, ėmė kilti temperatūra, tad teko keisti taktiką ir stoti anksčiau nei planavome. Tačiau visų lenktynių metu mano inžinierius mane informavo sakydamas, jog mūsų tempas yra geras. Manau, jog bolidas dabar yra toks, kokio aš ir norėjau, todėl lenktynėse esame greitesni“.

Gavęs naują bolidą ir atsikratęs problemų, kurios prancūzą kamavo pirmose trejose lenktynėse, R. Grosjeanas tikisi likusiose sezono varžybose taip pat pakovoti dėl aukštų pozicijų.

„Pirmos trys lenktynės tikrai nebuvo lengvos, tačiau aš sugebėjau jose pelnyti taškų. Dabar galiu toliau demonstruoti pastovumą ir varžytis aukštesniame lygyje. Manau, jog galime pasiekti tikrai gerų rezultatų ateityje“.