Ketvirtas finišo liniją kirto 20 metų Maxas Verstappenas, tačiau šios pozicijos neišlaikė – pritaikius 10 sek. bausmę „Red Bull“ lenktynininkas smuktelėjo viena vieta žemyn apsikeisdamas su titulą ginančiu Lewisu Hamiltonu.

43 rate M. Verstappenas pernelyg drąsiai atakavo keturiskart pasaulio čempioną Sebastianą Vettelį ir posūkyje kliudė vokiečio automobilį. Abu apsisuko trasoje, šio sezono lyderiui, Kinijoje startavusiam iš pirmosios pozicijos, tai kainavo prizininkų pakylą.


Problemų po susidūrimo turėjusį S. Vettelį aplenkė Nico Hulkenbergas ir Fernando Alonso, galiausiai jis liko aštuntas.

Po finišo „Ferrari“ žvaigždė priėjo prie M. Verstappeno ir apsikeitė keliomis pastabomis, galiausiai jaunajam olandui S. Vettelis draugiškai patapšnojo per petį ir nuėjo.

Po trijų etapų S. Vettelis ir toliau pirmauja lenktynininkų įskaitoje su 54 taškais, jį vejasi L. Hamiltonas (45 taškai).

Trečią vietą užima V. Bottas (40), ketvirtą – D. Ricciardo (37), penktą – K. Raikkonenas (30).

Ketvirtasis „F-1“ čempionato etapas – Azerbaidžano „Grand Prix“ lenktynės – vyks balandžio 29 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)