„McLaren“ vykdomasis direktorius Zakas Brownas: „Mes labai džiaugiamės, kad Carlosas prisijungia prie mūsų kaip lenktynininkas. Mes jau seniai jį stebėjome ir labai aukštai vertiname jį kaip labai perspektyvų jaunosios pilotų kartos atstovą.

Carlosas su savimi atsineša idealų jaunystės ir patirties derinį. Jam viso labo 23 metai, bet jis su mumis pradės jau penktąjį savo sezoną pasaulio čempionate, todėl jis turi turtingą patirtį.

Ne paslaptis, kad Carlosas yra labai didelis Fernando talento gerbėjas, būtent todėl jis užims Alonso vietą, juki jis – dar vienas ispanas, kuris turi labai garsų automobilių sporto pasaulyje vardą. Manome, kad jis puikiai tiks „McLaren“ ir mums labai malonu, kad jis dirbs pas mus, pradedant nuo kito sezono“.

Carlosas Sainzas: „Aš labiau džiaugiuosi, galėdamas patvirtinti, kad tikrai nuo 2019 metų sezono pradžios lenktyniausiu „McLaren“ ekipoje. Aš daug dirbau dėl šito ir esu sujaudintas nauja mano karjeros patirtimi.

Kiek save atsimenu, aš visuomet sirgau už „McLaren“. Tai didinga komanda su įspūdinga praeitimi, o tarp pilotų, kurie lenktyniavo už „McLaren“, yra daug „Formulės-1“ didvyrių. Vienas iš jų‚ Fernando, man labai svarbu, kad aš užimsiu būtent jo vietą ir tapsiu kitu ispanų pilotu, kuris vairuos „McLaren“ bolidą.

Pagaliau aš norėčiau padėkoti visiems „McLaren“ ekipoje už suteiktą galimybę realizuoti savo vaikišką svajonę. Komanda turi ilgalaikį planą ateičiai ir aš tikiuosi suvaidinti svarbų vaidmenį sugrįžtant į sėkmės kelią“.

Daugiau naujienų rasite F-1.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)