„Aš asmeniškai noriu tiesiog įsitvirtinti „Formulėje-1“. Noriu gerai pasirodyti, kad būčiau tikras, jog liksiu sporte 2013-ais ir daugelį metų po to“, - interviu „gpupdate.net“ sakė N. Hulkenbergas. - Negaliu įvardinti jokių skaičių, kad pelnysiu tiek ir tiek taškų. Tai - neįmanoma. Noriu pasirodyti kuo geriausiai ir patenkinti komandos lūkesčius“.

Lenktynininkas pripažino, kad įveikti komandos draugą, puikiai pernai „Force India“ gretose debiutavusį Paulą di Restą, bus tikrai nelengva.

„Akivaizdu, kad „Formulėje-1“ visuomet nori įveikti komandos draugą. Tai nebus lengva, nes Paulas yra labai talentingas ir nuovokus. Be to, man reikės kelerių lenktynių, kad atgaučiau ankstesnę formą“, - kalbėjo pilotas. - Nepaisant to, tikėkimės, kad mes paspausime vienas kitą bei taip pastūmėsime į priekį ir visą komandą“.

2010 metų sezone N. Hulkenbergas pelnė 22 taškus, o tuometinis jo komandos draugas Rubensas Barrichello surinko 47. Aukščiausias ligšiolinės vokiečio karjeros taškas – Brazilijos GP pelnyta „pole“ pozicija. Geriausias rezultatas lenktynėse – šešta vieta Vengrijoje.

Prieš ateidamas į „Formulę-1“, N. Hulkenbergas 2008 metsis tapo Europos „Formulės-3“ čempionu, o 2009-ais laimėjo GP2 pirmenybes.