Praėjusį savaitgalį Singapuro GP etape nutrūko M. Verstappeno rekordinė dešimties pergalių serija – jis liko penktas, tačiau Japonijoje „Red Bull“ lyderis atrodo pasiruošęs grįžti į pergalių kelią. Geriausią ratą „Suzuka“ trasoje jis įveikė per 1 min. 28.877 sek.

Antroje vietoje likęs „McLaren“ pilotas Oscaras Piastri nuo olando atsiliko 0.581 sek. Trečias liko kitas „McLaren“ atstovas Lando Norrisas, atsilikęs nuo lyderio 0.616 sek. Ketvirtą ir šeštą vietas užėmė „Ferrari“ lenktynininkai Charlesas Leclercas ir Carlosas Sainzas. Tarp jų įsiterpė Sergio Perezas iš „Red Bull“.


Kvalifikacija itin nesėkmingai susiklostė „Williams“ pilotui Loganui Sargeantui, kuris jau pirmosiomis minutėmis nesuvaldė savo bolido posukyje ir atsitrenkęs į sieną jį sudaužė.

„Formulėje-1“ šį sezoną debiutavęs amerikietis – vienintelis visą šį sezoną lenktyniaujantis sportininkas, iki šiol nesugebėjęs iškovoti nė vieno taško.


22-ejų atletas taip pat yra vienintelis „Formulės-1“ lenktynininkas, neturintis sutarties kitam sezonui. Sirgaliai ne tik netiki L. Sargeanto galimybėmis išlikti kitam sezonui, bet ir ragina komandą juo atsikratyti dar šiemet.

Socialiniuose tinkluose netrūksta spėjimų, kad „Williams“ paseks „Alpha Tauri“ pavyzdžiu – ši komanda viduryje sezono išmetė taškų nerinkusį Nicką de Vryiesą ir pakeitė jį Liamu Lawsonu, sugebėjusiu pelnyti savo pirmuosius taškus jau ketvirtosiose lenktynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją