„Mes jau pamatėme dalį pranašumo, kitaip nenaudotume, tačiau kalbant apie tą pranašumą, reikės šiek tiek patirties, kad išmoktume maksimaliai išnaudoti tokią naujovę. Ji turi didelį potencialą ir mes iškart galėsime pasinaudoti bent dalimi jo“, – pareiškė M. Schumacheris. - Mes nesustabdėme tobulinimo ir esame nusiteikę optimistiškai dėl iki šio sezono pabaigos likusių tolesnių žingsnių. Tai, ką pamatysite, šiek tiek užtruko. Mes turėjome iškęsti neturėdami tiek naujovių, kiek kitos komandos, tačiau dabar jų jau turime ir ruošiame dar“.

Kitas „Mercedes“ lenktynininkas Nico Rosbegas išsakė kiek atsargesnę nuomonę, neskubėdamas daryti išvadų dar neišbandęs naujovių trasoje, tačiau džiaugėsi, kad ekipa ėmėsi drastiškų žingsnių bandydama pagerinti automobilio pajėgumą.

„Šie pakeitimai yra geri. Tai dideli pokyčiai, tačiau vis dar esame proceso viduryje. Dar turime įsitikinti, kaip seksis su tuo dirbti ir kiek tai duos naudos, ypač šioje trasoje“, – sakė jaunesnis ekipos pilotas. - Negali tiesiog to uždėti ant automobilio ir tikėtis, kad viskas iškart veiks. Reikės šiek tiek padirbėti prie būtino derinimo – tai sudėtinga sistema“.

„Mes stengiamės pagerinti automobilį ir priartėti prie tų, kurie laimi lenktynes. Kaip mums seksis ir ar pavyks išvis, dar teks palūkėti. Imamės gana drastiškų žingsnių bandydami pagerinti automobilį. Tai padės ir kitam sezonui. Svarbu, kad kitais metais žengtume didelį žingsnį į priekį pajėgumo prasme“.