„Ferrari“ pilotai geriausius rezultatus pasiekė pirmuose kvalifikacijos ratuose (1:17.166 ir 1:17.233 min.).

Jie aplenkė čempiono titulą jau užsitikrinusį Maxą Verstappeną („Red Bull“, 1:17.263), o ketvirtą vietą iškovojo netikėtai greitai ir stabiliai kvalifikacijoje važiavęs australas Danielis Ricciardo („AlphaTauri“, 1:17.382).

Savų sirgalių akivaizdoje važiuojantis meksikietis Sergio Perezas („Red Bull“, 1:17.423) kvalifikaciją baigė 5-as. Greta jo startuos pagrindinis konkurentas dėl antros vietos čempionate – britas Lewisas Hamiltonas („Mercedes“, 1:17.454).

Į pirmą dešimtuką taip pat pateko „Mercedes“ lenktynininkas George'as Russellas, „Alfa Romeo“ duetas Zhou Guanyu ir Valtteri Bottas, bei vienintelis „McLaren“ atstovas Oscaras Piastris.

Po 18-os etapų „Formulės 1“ čempionate užtikrintai pirmauja 466 taškus turintis M. Verstappenas. 240 taškų turintis S. Perezas yra antras, o 201 tašką surinkęs L. Hamiltonas – trečias.

Meksikos „Grand Prix“ lenktynės prasidės sekmadienį 22 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją