„Ne. Manau, kad gerbiame visus varžovus, o jie dabar dirba geriau nei bet kada iki šiol, nuo pat savo pasirodymo „Formulėje-1“, - po lenktynių Sakhiro trasoje pareiškė specialistas.

„Tačiau, kai atvyksime į Europą, daug lems tobulinimo ir gaminimo greitis. Mes būsime labai stiprūs ir aš tikrai nesu sunerimęs dėl ateities. Kova vyks visą sezoną“, - pridūrė jis.

R. Dennisas dar kartą pažymėjo manąs, kad pirmosios trejos „Formulės-1“ čempionato lenktynės neatspindi tikrojo komandų pajėgumo.

„Kaip jau sakiau tada, kai pradėjome lenktyniauti Australijoje, – pirmieji trys „Grand Prix“ neatspindi tikrojo komandos pajėgumo“, - teigė „McLaren“ bosas.

„Manau, kad visi įsivaizduoja, jog mes sugrįžtame į Angliją ir palaikome tokį patį tobulinimo tempą, tačiau bolidų priežiūra tokiu atstumu yra tikras iššūkis. Taigi, visą dėmesį turime skirti patikimumo ir pastovaus pajėgumo lygio palaikymui“, - taip pirmųjų trejų lenktynių komandos darbo tempą nupasakojo vadovas.

„Kitose lenktynėse ant bolido išvysime per pastaruosius du mėnesius atrastus patobulinimus ir galėsime įsitikinti, kas dirbo geriausiai. Esame gana tikri, kad galime padaryti didelį žingsnį, tačiau ar jis bus didesnis nei kitų, pasakys tik laikas“, - pridūrė jis.

Po lenktynių Australijoje, Malaizijoje ir Bahreine „McLaren“ čempionate žengia trečia, tačiau nuo pirmaujančios „BMW Sauber“ atsilieka tik dviem taškais.

Daugiau informacijos ieškokite .">