Vadybininkė pakomentavo M. Schumacherio būklę po to, kai viešumoje pasigirdo gandų, esą garsusis lenktynininkas pradėjo bendrauti akimis. Tačiau šiuos buvusio lenktynininko Phillipe'o Streiffo išsakytus žodžius paneigė tiek M. Schumacherio vadybininkė, tiek jo daktaras.

Duodamas interviu „Le Parisien“ laikraščiui F. Streifas tikino, kad garsusis „Formulės 1“ čempionas atpažįsta artimuosius ir bendrauja su jais akimis. Anot jo, šią informaciją jam pranešė M. Schumacherio žmona ir jį gydantis chirurgas, kuris vėliau paneigė suteikęs bet kokios informacijos F. Streiffui.

Savo ruožtu S. Kehm pažymėjo, kad buvęs „Formulės 1“ lenktynininkas F. Štreifas nėra artimas M. Schumacherio draugas, nebendravęs nei su ja, nei su jį gydančiu daktaru.

M. Schumacheris patyrė sunkią galvos traumą slidinėdamas Prancūzijos Alpėse praėjusių metų gruodžio 29 d. ir beveik pusmetį buvo dirbtinės komos būklės.

Kai lenktynininkas atgavo sąmonę, jis iš pradžių buvo perkeltas iš Grenoblio ligoninės į Lozanos kliniką, o paskui išleistas į namus, kur tęsiama jo reabilitacija.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)