Ji oficialioje M. Schumacherio interneto svetainėje dar kartą padėkojo visiems už palaikymą ir linkėjimus bei pridūrė, kad Schumis nepasiduos.

„Labai jums ačiū! Mus labai sujaudino visos tos žinutės, kurias jus tebesiunčiate, linkėdami Michaeliui kuo greičiau pasveikti. Šis neįtikėtinas jūsų palaikymas suteikia stiprybės ne tik mus, bet ir jam. Labai jums ačiū! Mes visi žinome, kad Michaelis yra kovotojas ir jis niekada nepasiduos!“, – viltingai rašoma pranešime.

Lenktynininkas, kuris ligoninėje guli jau daugiau nei 90 dienų, pagaliau pradėjo rodyti sąmoningumo ir nubudimo požymius – jis reaguoja į balsus ir skausmą bei gali sutelkti žvilgsnį į jį supančius objektus.

Primename, kad M. Schumacheriui po gruodžio 29-ą dieną įvykusio nelaimingo atsitikimo, kai jis rėžėsi galva į uolą, slidinėdamas Meribelio kalnų kurorte su sūnumi ir grupe draugų, buvo sukelta dirbtinė koma.

Prieš tai jam buvo atlikta operacija, turėjusi sumažinti smegenų kraujavimą ir paburkimą. Sausio 30-tą dieną jo šeima paskelbė, kad preparatų, palaikančių komos būklę, dozė pradėta mažinti, siekiant M. Schumacherį pamažu pažadinti.

M. Schumacheris per per tą laiką neteko apie ketvirtadalį savo svorio – maždaug 20
kilogramų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)