Lietuvos automobilių sporto federacijos (LASF) viceprezidentas Darius Jonušis praėjusią savaitę dalyvavo FIA generalinės asamblėjos sesijoje, po kurios buvo pagerbti visi šių metų sezono laureatai.

Iškilmingo renginio metu D. Jonušis spėjo persimesti keliais žodžiais ir nusifotografuoti su antrą kartą karjeroje „Formulės-1“ pirmenybes laimėjusiu britu L. Hamiltonu, kurio gerbėjas yra jaunasis Justas.

Pastarasis šiemet lenktyniavo kartingais Italijoje, kur L. Hamiltonas, savo sportininko kelią taip pat pradėjęs kartingų varžybose, yra itin mėgiamas.

„Lewisas per mane pasiuntė linkėjimų sūnui ir sakė: Justai, spausk!“, – pasakojo D. Jonušis. – Galiu pasakyti, kad Lewisas turi labai didelę karmą kartingų pasaulyje. Dėl sūnaus dažnai tenka lankytis Italijoje: ten už Lewisą visi serga, nes ir jis pats vis dar labai myli kartingus.“

J. Jonušis šiemet dar dalyvavo „Mini“ klasės varžybose, bet kitą sezoną persės į galingesnį „Junior“ klasės kartingą. Jauniausiu profesionaliu lenktynininku Lietuvoje vadinamas vilnietis, ne tik lenktyniaujantis, bet ir bandantis kartingus, 2015 metais atstovaus ir kitai Italijos komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)