Tiesa, sėkmingą „Ferrari“ pasirodymą kvalifikacijoje šiek tiek apkartino žinia, kad C. Sainzui jaunesniajam dėl ketvirtadienį treniruotėje nutikusio incidento, po kurio teko keisti bolido variklį, buvo skirta 10 starto pozicijų bauda.

Tai reiškia, kad ispanas sekmadienį startuos iš 12-os pozicijos, o greta Ch. Leclerco lenktynes pradės čempiono titulą jau užsitikrinęs Maxas Verstappenas. „Red Bull“ pilotas kvalifikacijoje pademonstravo trečią rezultatą (1:33.104).

Vos 0.008 sek. nuo jo atsiliko britas George‘as Russellas („Mercedes“, 1:33.112), penktas buvo „Alpine“ lenktynininkas Pierre'as Gasly (1:34.272).

Šeštą ir septintą vietas užsitikrino „Williams“ pilotai Alexas Albonas ir Loganas Sargeantas, po jų sekė Valtteri Bottas („Alfa Romeo“) ir Kevinas Mangussenas („Haas“), o dešimtuką užbaigė Fernando Alonso („Aston Martin“).

Bene didžiausiu kvalifikacinių važiavimų nusivylimu tapo „McLaren“ lenktynininkai: Lando Norrisas ir Oscaras Piastris pasitraukė iš kovos po pirmo rato ir lentynėse startuos iš 16-os ir 19-os pozicijų.

Las Vegaso lenktynės sekmadienį prasidės 8 val. ryto Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją