Anot „Mercedes“ komandos vykdomojo direktoriaus Paddy Lowe kilusių konfliktų (tokių kaip Monake) sprendimas priklauso nuo pačių lenktynininkų.

„Nesiruošiu gaišti laiko tvarkydamas pilotų santykius. Tai jie turi patys išsiaiškinti. Čia ne mokyklos žaidimų aikštelė“, – sako P. Lowe.

„Mercedes“ komandos draugai susiginčijo Monake, kuomet L. Hamiltonas buvo įsitikinęs, kad kvalifikacijos metu N. Rosbergas sąmoningai išvažiavo už trasos, taip užkirsdamas galimybę iškovoti „pole“ poziciją britui. Lenktynėse taip pat pirmas buvo N. Rosbergas, o L. Hamiltonas liko jam už nugaros.

Norėdamas šį ginčą išspręsti iki Kanados GP lenktynių, L. Hamiltonas jau kalbėjo telefonu su savo komandos draugu.

„Gerai yra tai, kad jie abu suaugę vyrai. Jie labai konkurencingi, todėl kartais ir atsiranda trintis. Jie per pastarąsias 10 dienų jau kelis kartus kalbėjosi telefonu“, - pasakojo P. Lowe.

Techninis direktorius teigė, kad jis ir Toto Wolffas visuomet atvirai sakė savo lenktynininkams, kad jie šiame sezone galės lenktyniauti nevaržomi.

„Prieš Australijos lenktynes susėdome su pilotais ir pasakėme, kad norime, jog jie abu turėtų lygias galimybes ir į lenktynes mes nesikišime (jeigu abu bolidai turės galimybių laimėti)“, - pridūrė P. Lowe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)