Suomio teigimu, komanda pašalino bėdas su kuriomis susidūrė bandydami naująjį bolidą.

„Mes turėjome problemų bandymų metu, tačiau vis tiek įveikėme nemažai ratų“, – sakė „Lotus“ pilotas.

„Žinoma, visada nori nuvažiuoti daugiau, tačiau yra kaip yra. Visi lenktyniausime ir pažiūrėsime kokioje pozicijoje būsime. Patikimumo problemos man nekelia nerimo“.

„Niekada negali būti užtikrintas visu šimtu procentų. Jei prisimintume praėjusius metus, mes turėjome bėdų žiemą, tačiau buvome geros formos, kai pradėjome lenktyniauti“.

Nors bandymų metu nuvažiuota distancija „Lotus“ ekipa pranoko tik „Williams“, komandos vadovas Ericas Boullier išlieka optimistiškai nusiteikęs.

„Neįveikėme tiek ratų, kiek norėjome. Taip pat turėjome problemų, tiek fizinių, tiek techninių. Tačiau iš dalies sugebėjome nuveikti tai ką buvome suplanavę“, – kalbėjo prancūzas.

„Esame užtikrinti, jog palyginus su praėjusiais metais šiemet žengėme žingsnį į priekį“.

K. Raikkonenas taip pat įsitikinęs, jog šiemet komanda yra geriau pasiruošusi nei pernai.

„Manau, kad visada norisi daugiau. Tačiau šis bolidas yra tikrai geras atspirties taškas. Tikiuosi, jog būsime pakankamai greiti“.

„Nemanau, kad yra sritis, kurioje šių metų bolidas būtų prastesnis už tą, kurį teko pilotuoti pernai. Kol kas jis visur pranašesnis. Pernai buvome gana greiti, tačiau to nepakako kovoje dėl čempiono titulo“.

„Tai reiškia, kad šiemet turime būti greitesni. Jei tik mums pavyktų daugiau išspausti iš bolido bei pasiekti gerų rezultatų sezono pradžioje, tada turėtume geresnius šansus kovoje dėl titulo.“