K. Raikkonenui po avarijos prakiuro padanga, dėl ko jis prarado penktą vietą ir kuriam laikui nukrito į paskutinę, nors vėliau ir sugebėjo pakilti į dešimtą poziciją. S. Perezas trumpam paveldėjo suomio poziciją, tačiau greitai pasitraukė sugedus stabdžiams.

„Na, tai… Nežinau. Galbūt reikėtų duoti jam į galvą, kad suprastų“, – taip kategoriškai apie varžovą interviu po lenktynių RTL televizijai atsiliepė 2007 m. F-1 čempionas.

„Jis kartą jau bandė mane lenkti. Tuomet stebėjau veidrodėlius – jis atvažiavo gerokai per greitai ir jau tuomet galėjo į mane atsitrenkti, jei nebūčiau jo išvengęs. Jis net neįsivaizduoja, kuo viskas galėjo baigtis. Agresyvus vairavimas – nieko tokio, tačiau nesitikėjau, kad jis toks kvailas.“

„Jis net pats nesugebėtų tilpti į posūkį. Jis turi suprasti, kad žmonės priekyje jo vengia, nes kitaip jis į juos atsitrenktų. Tai jau ne pirmas kartas, kai taip nutinka. Labai liūdna, kai yra tokių kaip jis, visą laiką į visus besitrankantis“, - aiškino K. Raikkonenas.

Toje vietoje ne vieną kitą varžovą pranokęs S. Perezas, tuo tarpu, pareiškė kaltu dėl avarijos laikantis K. Raikkoneną ir savo kaltės incidente neįžvelgiantis: „Tai buvo rizikingas manevras, tačiau toje pačioje vietoje aplenkiau Jensoną (Buttoną, „McLaren“ – red. past.), aplenkiau Fernando (Alonso, „Ferrari“). Jensonas mane irgi aplenkė ten pat.“

„Taigi, apskritai, derėjo palikti šiek tiek vietos. Iš įrašo matyti, kad atsitrenkiau į sieną įvažiavime į posūkį. Kimi man visiškai nepaliko vietos, nepadarė nieko, kad manęs išvengtų. Jei kas ir galėjo išvengti avarijos, tai tik Kimis“, - aiškino S. Perezas.