„Dabar lažinčiausi už Hamiltoną“, - paklaustas, ką mato favoritu kovoje dėl šių metų čempionato karūnos, atsakė buvęs „Formulės-1“ pilotas.

G. Bergeris atskleidė, jog K. Raikkonenas keleriose pastarosiose lenktynėse jį nuvylė. Austras pastebėjo ne tik prastą suomio formą kvalifikacijoje, bet ir motyvacijos trūkumą.

„Turiu pripažinti, kad jis mane nuvylė. Nemanau, kad dabar jis (K. Raikkonenas – red. past.) gali įveikti Hamiltoną“, - pažymėjo jis.

Paklaustas, ar K. Raikkonenui padėtų, jei „Ferrari“ visas pajėgas skirtų suomio kovai dėl čempiono titulo, pamindama Felipe Massos interesus, G. Begeris pažymėjo, jog taip elgtis jau per vėlu.

„Hierarchija komandoje turi būti nustatyta nuo pat sezono pradžios, o ne jo viduryje“, - pabrėžė specialistas, pridūręs, jog tai yra viena L. Hamiltono sėkmės šiemet priežasčių.

K. Raikkoneno galimybes apginti „Formulės-1“ čempiono titulą šiemet nuvertino ir kitas buvęs lenktynininkas Niki Lauda. Jo nuomone, daugiau galimybių laimėti turi F. Massa.

„Iki šiol kova vyko tarp Massos ir Hamiltono, nes Raikkoneno forma visą laiką svyravo“, - pastebėjo triskart „Formulės-1“ čempionas.

„Šiuo metu atrodo, jog Massa kaip lenktynininkas yra pranašesnis už Raikkoneną“, - pridūrė austras.

Daugiau informacijos ieškokite .">