Nors oro sąlygos lenktynių pradžioje nebuvo tobulos, olandas savo pasirodymu buvo patenkintas.

„Buvo puiku. Trasa po truputį džiuvo, tad kiekvienas ratas jautėsi vis geriau ir geriau, reikėjo stengtis tinkamu laiku būti trasoje.

Manau, kad tikrai gerai pasirodėme. Mašina buvo puikioje pozicijoje, jautėsi labai stabiliai. Džiaugiuosi finišavęs pirmas“, – kalbėjo „Red bull“ komandos lyderis.


Nuo lyderio 0,493 sekundės atsiliko komandos draugas S. Perezas. Laiko skirtumas tarp pirmos ir antros vietos buvo didesnis nei tarp 2-os ir 9-os – tai pademonstruoja koks puikus etapas buvo Verstappenui.

Pirmoje kvalifikacijos sesijoje netikėtai iškrito Lewisas Hamiltonas. Bendroje įskaitoje jis liko 18-oje vietoje ir iš tos vietos pradės šio vakaro sprintą.


„Mercedes“ komandos lyderis dėl prasto rezultato nesijaudina:

„Tiesiog nebuvo mano laikas, tačiau čia sprinto lenktynės, tad tai praktiškai nieko nereiškia. Šį kartą teks pasilinksminti važiuojant iš galo – yra kaip yra.“

Jo komandos draugui George'ui Russellui kvalifikacija taip pat nebuvo sėkminga. Anglas pirmoje sesijoje praslydo, tačiau bendroje įskaitoje liko 15-as, nes dėl techininių problemų trasoje nebepasirodė.

Šios kvalifikacinės lenktynės nulėmė išsidėstymo tvarką šį vakarą vyksiančiame sprinto etape, kuris prasidės 17:30 Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją