Vaizdo transliacijų internetu platforma viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ kanalas tiesiogiai transliuos ne tik lenktynes, bet taip pat treniruotes ir kvalifikaciją.

Šį sezoną tikimasi sulaukti kur kas didesnės intrigos nei praėjusį. Jau pirmi etapai parodė, kad „Ferrari“ komanda niekuo nenusileidžia anksčiau dominavusiai „Mercedes“ ekipai.

„Force India“ pilotas Sergio Perezas mano, kad variklio galingumo „Ferrari“ jau pasivijo „Mercedes“ komandą. Du etapus iš trijų laimėjo „Ferrari“ pilotas S. Vettelis, viename triumfavo „Mercedes“ atstovas L. Hamiltonas.

Pirmaujantis vokietis turi 68 taškus, o antrą vietą užimantis britas – 61. Trečias rikiuojasi L. Hamiltono ekipos draugas suomis Valterri Bottas (38 taškai). Komandų įskaitoje „Ferrari“ surinko 102 taškus, „Mercedes“ – 99, o „Red Bull“ – 47.

Kai kurie specialistai teigia, kad Sočyje itin sunku atlikti lenkimo manevrą, ypač „Autodrom“ trasos viduryje ir pabaigoje. Dėl šios priežasties didelį pranašumą gali įgyti kvalifikaciją laimėjęs lenktynininkas. Pilotams reikės įveikti 53 ratus. Vieno rato ilgis yra 5,848 km. Iš viso lenktynininkai nuvažiuos 309 km.

Varžybos Sočyje vyksta nuo 2014 metų. Pernai čia nugalėjo tuometis „Mercedes“ narys vokietis Nico Rosbergas, kuris jau baigė karjerą. Užpernai ir 2014-ais lygių sau neturėjo L. Hamiltonas.

Sinoptikai prognozuoja, kad oras savaitgalį bus idealus, bus nuo 21 iki 23 laipsnių šilumos. Lietaus tikimybė labai menka.

Tiesioginių transliacijų viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ tvarkaraštis:

Penktadienis balandžio 28 d.

14.55 val. antra treniruotė.

Šeštadienis balandžio 29 d.

11.55 val. trečia treniruotė;
14.55 val. kvalifikacija.

Sekmadienis balandžio 30 d.

14.50 val. lenktynės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją