Šiuo metu „Sauber“ komandų įskaitoje yra surinkusi 80 taškų, „Williams“ – 53, o „Force India“ – 46.

Matydamas, kad „Williams“ ekipa yra atitrūkusi tik septyniais taškais, N. Hulkenbergas sako, kad automobilio patobulinimai gali padėti jiems aplenkti varžovus.

„Pernai jau įrodėme, kad galime automobilį tobulinti visus metus ir neatsilikti nuo priešininkų, todėl nežinau priežasčių kodėl negalėtume to padaryti ir šiemet. Nuo „Williams“ atsiliekame tik septyniais taškais ir manau, yra įmanoma pasivyti net „Sauber“. Bus sunku, bet jeigu visi stengsimės, tada viskas įmanoma.“

N. Hulkenbergas mano, kad jiems geriau sekasi kvalifikacijoje, bet lenktynėse pasimato tikrasis automobilis greitis.

„Žinoma, greičiu vis dar atsiliekame nuo artimiausių varžovų ir visų lyderių. Tai reiškia, kad aplenkti „Williams“, „Sauber“ ar „Mercedes“ galime tik tada, kai mums lenktynės būna idealios arba jiems nepasiseka. Kvalifikacijoje taip dažniau nutinka, bet lenktynėse yra 50, 60 ar 70 ratų ir greitesni automobiliai atsiduria prieš mus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją