„Trejų metų sutartis arba nieko“, - taip kompanijos prezidentą cituoja „Agenzia Giornalistica Italia“ agentūra.

Manoma, kad 2008 metus praleidęs „Renault“ komandoje, F. Alonso pasuktų į „Ferrari“ gretas, kur pakeistų Felipe Massa. Tiesa, pastarasis turi su italų ekipa iki 2010 metų pabaigos galiojančią sutartį, tačiau skelbiant apie ją nebuvo pabrėžta, jog komanda įsipareigojo sportininkui suteikti lenktynininko vietą.

Be „Renault“, F. Alonso siejamas ir su „Toyota“ bei „Red Bull“ ekipomis.

Ispanų spauda taip pat teigia, jog viena iš pagrindinių „McLaren“ rėmėjų „Mutua Madrilena“ bando nutraukti su šia ekipa sudarytą sutartį tam, kad galėtų pradėti remti kitą komandą, kurioje lenktyniaus F. Alonso.

Leidinio „El Mundo Deportivo“ teigimu, šios draudimo kompanijos vadovybė kitą savaitę vyks derėtis dėl sutarties nutraukimo į „McLaren“ bazę Wokinge, Didžiojoje Britanijoje. Tiesa, ispanų spauda tvirtina, jog „Mutua Madrilena“ persigalvotų, jei komanda F. Alonso pakeistų jo tautiečiu Pedro de la Rosa.

„McLaren“ komanda turi kitą stambų rėmėją iš Ispanijos – banką „Banco Santander“. Kol kas nekalbama, kad šis taip pat gali palikti ekipą. Įdomu tai, jog minėtoji „Mutua Madrilena“ vos prieš porą dienų pardavė turėtą šio banko akcijų paketą, tokiu būdu atverdama sau kelią varžytis tarpusavyje ant skirtingų „Formulės-1“ komandų bolidų.

Daugiau informacijos ieškokite .">