Per 12 metų „Formulėje 1“ L. Hamiltonui tai buvo jau 83-ioji pergalė. „Yas Marina“ trasoje jis jautėsi puikiai – pagrindinis varžovas Sebastianas Vettelis šiais metais sukrapštė vos 5 pergales, iš kurių dvi – pačioje sezono pradžioje.

„Tikra garbė ir privilegija kovoti su Sebastianu, – formula1.com kalbėjo britas. – Pažįstu jį nuo „F 3“ lenktynių laikų. Jis visuomet sąžiningas, sunkiai dirba ir lenktyniauja iš širdies. Šį sezoną jis nuveikė gerą darbą. Mes patiriame tiek spaudimo, kad nereikia nė kalbėti – atiduodame visas jėgas trasoje ir už jos ribų.

Žinau, kad kitais metais Sebastianas bus dar stipresnis ir man teks iš peties paplušėti. Esu dėkingas už visą šį gerą laiką“.

Kalbėdamas apie savo dominavimą lenktynėse šiais metais, kai titulą užsitikrino Meksikoje, likus dar dviems etapams iki sezono pabaigos, L. Hamiltonas teigė norėjęs stiprios pabaigos: „Norėjau sezoną baigti galingai, aukšta asmenine nata.

Kita vertus, komanda visus metus dirbo fantastiškai. Jos padedamas norėjau baigti šiuo metus taip, kaip planuoju pradėtus 2019-uosius. Esu laimingas, kad man pavyko“.

Ant Abu Dabio prizininkų pakylos L. Hamiltonas surengė unikalų šou – apnuogino viršutinę kūno dalį ir parodė milžinišką tatuiruotę ant nugaros. Vėliau britas aiškino, kad norėjo pabrėžti tatuiruotės „Still I Rise“ ir lenktynių šalmo svarbą.

„Visuomet norėjau tai padaryti, nes norėjau parodyti tą tatuiruotę. Manau, kad tai buvo tobulas momentas, nes tokie buvo nuostabūs metai. Kas nežino, „Still I Rise“ yra poema. Prašau, paskaitykite ją, nes ji tinka visiems, kurie stringa ar krenta.

Billy Mongeris (jaunas britų lenktynininkas, netekęs kojų „F 4“ lenktynių avarijoje 2017 metų balandį) įkvėpė mane šiais metais. Jam tikriausiai tai keista, nes jis mato mane ir norėtų būti „Formulėje 1“. Tačiau kaip jis įveikia tą nelaimę, visi, kas po įveikę sunkumus tampa stipresni – apie tai yra „Still I Rise“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)