Kol kas neaišku ir dėl dano Niki Zimlingo, kuris taip pat patyrė traumą trečiadienį. Abu Danijos rinktinės sportininkai susižeidė raumenis ir nebaigė rungtynių. N. Zimlingas Lvovo stadiono aikštę paliko jau 16-ą minutę, o D. Rommedahlis – 60-ąją.

„Atsigauti po tokių traumų reikia laiko, tad, panašu, kad D. Rommedahlis rungtynėse su Vokietija jau tikrai nepasirodys. Žiūrėsime, kaip jis jausis, jeigu pateksim į ketvirtfinalį. O N. Zimlingo šansai geresni, bet dėl jo turbūt turėsim spręsti rungtynių dieną“, – sakė Danijos rinktinės vyriausiasis treneris Mortenas Olsenas.

Nuo 2000-ųjų Danijos nacionalinei komandai atstovaujantis 33-ejų D. Rommedahlis rinktinėje sužaidė 118 mačų ir pelnė 21 įvartį. 27-erių N. Zimlingas nuo 2008-ųjų rinktinėje sužaidė 13 rungtynių ir įvarčiais nepasižymėjo.

Kovoje dėl patekimo į ketvirfinalį sekmadienio rungtynės B grupėje bus lemiamos visoms komandoms: Danijos ekipa (3 tšk.) susitiks su Vokietija (6 tšk.), o Portugalijos vienuolikė (3 tšk.) kausis su Nyderlandais (0 tšk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją