Vienas LKF vadovų mano, kad naudingiausiu Europos čempionato žaidėju išrinktas Juanas Carlosas Navarro vertas šio titulo, kaip ir Pau Gasolis“.

Prancūzijos rinktinės patekimą į finalą M. Balčiūnas vadina „staigmena“.

„Į finalą pateko dvi geriausios turnyro komandos. Prancūzija pademonstravo didelę kantrybę, jiems padėjo tai, kad ekipą kelerius pastaruosius metus treniruoja tas pats specialistas Vincent'as Collet. Tai davė rezultatų. Be to, rinktinėje yra Tony Parkeris, kuris naudingai žaidė turnyre“, - dėstė M. Balčiūnas.

M. Balčiūnas pripažįsta, kad Lietuvos rinktinės pralaimėjimas ketvirtfinalyje buvo nesėkmė, tačiau tvirtina, kad komanda nebuvo pakankamai pajėgi tapti Europos čempione.

„Mums trūko kelių pajėgių žaidėjų, tokių kaip Linas Kleiza. Tačiau buvo ir manančių, kad Lietuva neįveiks net pirmo etapo varžybų, kur jai reikėjo žaisti su Ispanija, Turkija ir Lenkija“, - prisiminė LKF generalinis sekretorius.

M. Balčiūnas leidiniui „Marca“ patvirtino, kad Arvydas Sabonis veikiausiai taps nauju LKF prezidentu.

„A. Sabonis yra žvaigždė Lietuvoje. Niekas su juo negali susilyginti prestižo ir autoriteto prasme. Tai žmogus, kuris gali nuveikti Lietuvai daug naudingo darbo“, - prognozavo M. Balčiūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją