Nuo šeštadienio iki pat pirmų Lietuvos rinktinės rungtynių čempionate rugsėjo 5-ą, centrinėse miestų gatvėse ir arenų, kuriose rinktinė žais pasiruošimo mačus, prieigose bus galima išvysti specialiais marškinėliais vilkinčius akcijos lipdukų dalytojus, kurie kvies prisidėti palaikant Lietuvos krepšinio rinktinę.

„Visi žinome, ką Lietuvos gyventojams reiškia krepšinis. Daugelis žmonių domisi, nekantriai laukia prasidedančių varžybų ir tikisi kuo geresnio saviškių pasirodymo. Lipdukai su užrašu „Aš tikiu Lietuvos pergale!“ padeda išreikšti šį palaikymą viešai. Pirminė lipdukų idėja buvo klijuoti juos ant savo automobilių, tačiau per penkerius metus žmonės patys smarkiai išplėtė jų panaudojimo galimybes, klijuodami juos ir ant dviračių, nešiojamųjų kompiuterių, išmaniųjų telefonų, krepšių“, - pasakojo vienas akcijos organizatorių Nerijus Budrys.

Šiemet pirmi akcijos lipdukų sulauks alytiškiai ir miesto svečiai, atvykę pasižiūrėti draugiškų rungtynių Lietuva–Suomija, vyksiančių šeštadienį, rugpjūčio 8 d., 19 val. Alytaus arenoje. Vėliau akcija kelsis į Kėdainius ir Kauną.

Akcijos organizatoriai taip pat kviečia krepšinio gerbėjus dalytis savo emocijomis, užfiksuotomis palaikant krepšininkus, socialiniuose tinkluose su žyma #astikiu ir taip dalyvauti įvairiuose nuotaikinguose konkursuose.

Lipdukai (T. Padgursko nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)