223-iu numeriu pažymėtas Benedikto Vanago ir Kuldaro Siko ekipažas, lenktynes šiandien pradėjo iš 14 startinės pozicijos, o po „TOYOTA GAZOO Racing Baltics“ skėčiu startavę Vladas Jurkevičius ir Aisvydas Paliukėnas iš 57. Pastarasis ekipažas padarė nemenką pažangą, kadangi po prologo startavo iš 102 vietos.

Benediktas Vanagas

Smagus greičio ruožas, bet rezultatas galėjo būti ir geresnis

Atvykę į antrojo greičio ruožo finišą, lenktynininkai neslėpė apmaudo dėl navigacijos klaidų. „Viena iš tų dienų, kai iš neblogos dienos išėjo šiaip sau. Šiek tiek nesusiskalbėjome su Kuldaru, keliose vietose pakankamai ilgai ieškojome taškų. Tai iš tokio gero ir smagaus greičio ruožo, pasiekėme tik pusėtiną rezultatą. Kita vertus, nieko labai blogo nenutiko, apart šio greičio ruožo rezultato. Tikiuosi, kad kažko stipriai nesugadinome, išsilaižysime žaizdas ir keliausime į priekį“, – po finišo optimizmo neprarado Dakaro legenda B. Vanagas.

Preliminariai ekipažas antrojį greičio ruožą įveikė per 4 val 27 min 22 s. Nefinišavus visiems ekipažams, preliminari „TOYOTA GAZOO Racing Baltics“ vieta – 23.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją