Antradienį „SV Technika Racing“ komandos atstovai informavo, kad lenktynininkai daiktų grįžimui į Lietuvą dar nesikrauna, mat komanda nusprendė pabandyti sutaisyti techninius gedimus ir startuoti „Dakar Experience“ kategorijoje.

Ši kategorija dalyviams suteikia galimybę į greičio ruožus sugrįžti tam, kad kauptų patirtį ir galėtų savo jėgas pasimatuoti su varžovais. Jei dėl kažkokių priežasčių iki poilsio dienos ekipažas nebegali tęsti lenktynių, tačiau iki pirmosios dienos po poilsio problemas išsprendžia, jis gali toliau startuoti greičio ruožuose, tik rezultatas jau nebebus fiksuojamas įskaitos lentelėje.

„Sunki, neplanuota mūsų Dakaro eiga, bet pasiduosime tik tada, kai jau nebeliks variantų. Važiuojame, bandysime kapstyti sunkvežimį iš kopų, bandome ieškoti variklio galvutės tarpinės, dar bandysime tvarkytis variklį ir startuoti antroje Dakaro pusėje. Tai rankas nuleisime tik tada, kai matysime, kad visiškai yra beviltiška“, – sakė V. Paškevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją