„Kaip ir pabaigėm, ar ne? Kiek čia mums pritrūko, dvylikos sekundžių?“, – su šypsena veide kirtęs finišo liniją tikslinosi „Arijus X-raid“ komandos pilotas, turėdamas galvoje tai, kad nuo antroje vietoje šiandien finišavusio G. De Mevius ekipažą skyrė labai nedaug. V. Žala dvyliktame etape užfiksavo trečią greičiausią laiką, o nuo lyderio S. Loebo atsiliko vos penkiomis minutėmis.

„Smagu buvo. Labai fainas greičio ruožas, toks pilna rankena. Buvo truputį klaidų, akmenų, bet kaip ten sakoma – net jeigu nesiseka devynis kartus iš eilės, reikia laikyti pakeltą galvą“, – teigiamų emocijų neslėpė lenktynininkas.

Per dvyliką šio Dakaro ralio greičio ruožų „Arijus X-raid“ net šešiuose buvo tarp dešimt greičiausiųjų, tačiau vis ožiavęsis Mažylis neleido kovoti dėl pozicijų bendroje rezultatų lentelėje. „Ultimate“ įskaitos nugalėtoju tapo Carlosas Sainzas, beveik pusantros valandos aplenkęs artimiausius savo varžovus S.Loebą ir G.De Mevius. B.Vanagas bendroje įskaitoje užfiksavo aštuntą rezultatą

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją