„Ilgas greičio ruožas. Mūsų pozicija buvo nebloga, bet labai daug lenkimų, dulkių. Niekas nenori praleisti. Paskutinius septyniasdešimt kilometrų strigome paskui Benediktą ir dar vieną „Toyotą“. Atrodo nors pastumk – niekas nepraleidžia. Bet šiaip diena pusė velnio, matau, kad užfiksavome neblogą laiką. Tai taip po truputį ir judam į priekį“, – įveikęs septintąjį greičio ruožą pasakojo „Arijus X-raid“ komandos pilotas Vaidotas Žala.

Pagal preliminarius rezultatus V. Žala buvo septintas greičiausias šiandien ir nuo lyderio S. Loebo atsiliko kiek mažiau nei 13 minučių. Antras šiandien L. Moraesas, trečioje vietoje liko N. Al Attiyah. B. Vanagas finišavo tryliktas, o V. Jurkevičiaus ir A. Paliukėno ekipažas nepasiekė finišo dėl techninio gedimo.

Rytoj sportininkai leisis į kiek trumpesnį, 458 kilometrų greičio ruožą. Organizatoriai žada, kad pirmadienio trasa bus lengvesnė nei ankstesnės, tačiau perspėja, jog artėjant link Hailo miesto atsiras vis daugiau akmenų. Dalyviams ir vėl teks balansuoti tarp greičio ir padangų saugojimo. Viso rytoj teks įveikti 678 kilometrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją