Džeimio Lanisterio – pagrindinio veikėjo vaidmenį seriale „Sostų žaidimas“ (ang. Game of Thrones“) atlikęs aktorius iš Danijos, veikiausiai, atpažįstamas visame pasaulyje. O štai net du greičio ruožus šių metų Dakare laimėjęs lietuvis Laisvydas Kancius, panašu, taip pat neliko nepastebėtas Dakaro gerbėjų.


Užsienyje populiariame „Twitter“ socialiniame tinkle, Dakarą sekę internautai, pasidalijo N. Coster-Waldau nuotrauka sujungta kartu su L. Kanciaus. Internauto komentare klausiama, galbūt šie vyrai yra broliai, mat žiūrint į abiejų nuotraukas, iš tiesų galima įžvelgti panašumų.

Vis dėlto, toks klausimas, veikiausiai buvo užduotas norint sustiprinti įspūdį, mat pasidomėjus daugiau apie serialo žvaigždę, nesunku surasti, kad 52 metų aktorius turi dvi vyresnes seseris, o ir Laisvydas Kancius, kaip žinoma, giminystės ryšiais nėra susijęs su N. Coster-Waldau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją