Antrą kartą Dakarą stebintis Danas Azikejev, verslininkas ir lenktynininkas iš Lietuvos, sutiko savo patirtimis stebint Dakarą pasidalinti ir su „Delfi“ skaitytojais. Prasidėjus prologo greičio ruožui D. Azikejev pranešė, kad jau šią dieną, šalia Al Ulos, buvo išskleista milžiniška trispalvė, kuria Dakarą stebintys lietuviai, kaip ir pernai, į Saudo Arabiją atsigabeno su Benedikto Vanago pagalba.

D. Azikejev juokavo, kad vos išskleidus trispalvę jie ėmė laukti Dakaro organizatorių ir medija atstovų sraigtasparnių, mat praėjusiais metais Lietuvos trispalvė sulaukė labai daug dėmesio.

„Matėme labai daug sraigtasparnių, matėme, kad ją visi filmuoja. Tikimės, kad ir oficialioje Dakaro medžiagoje visi galės pamatyti mūsų trispalvę“, – sakė D. Azikejev.

Antrą kartą į Dakarą atvežta trispalvė yra 300 kvadratinių metrų, tačiau ją pagaminęs Marijampolės Aeroklubo narys žada ateityje pagaminti dar didesnę Lietuvos vėliavą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją