Jau ankstų rytą Vaidoto Paškevičiaus ekipažas pranešė, kad šiame greičio ruože nestartuos, dėl sunkvežimio gedimo, o greičio ruožui įpusėjus Laisvydą Kancių techninės problemos užklupo trasoje

Vis dėlto, nesklandumų neišvengia ir dėl lyderio pozicijos kovojantys lenktynininkai. Pirmiausia Dakaro organizatoriai pranešė, kad 212 greičio ruožo kilometre avariją patyrė Stephane Peterhanselio ekipažas, o prancūzo šturmanui Edouardui Boulanger prireikė medikų pagalbos. Taip pat iš Prancūzijos kilusį šturmaną, dėl nugaros skausmų medikai sraigtasparniu išgabeno į ligoninę.

Lyg to „Audi“ komandai būtų negana, toje pačioje greičio ruožo vietoje avariją patyrė ir kitas komandos ekipažas – Carlosas Sainzas ir Lucas Cruz. Laimė, šio įvykio metu ekipažas nenukentėjo, tačiau automobilis buvo apgadintas. Organizatorių pateiktame vaizdo įraše matyti, kad šalia automobilio guli išlaužtas ratas, tačiau kol kas nėra patvirtinta, kad tai C. Sainzo automobilio dalis.

Organizatoriai teigia, kad C. Sainzo ekipažas vis dar bando sutaisyti automobilį, tačiau panašu, kad net jei tai pavyks, komanda praras daug brangaus laiko. Kitu atveju ekipažui taip pat teks trauktis iš greičio ruožo.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją