„Šiandienos važiavime buvo daug kopų, – dalinosi įspūdžiais Arūnas iškart po finišo. – Paskutinė atkarpa buvo tikrai labai sudėtinga. Su kolega padarėme vieną navigacinę klaidą, dėl kurios praradau keletą minučių, bet rezultatus vertinu tikrai neblogai.“

Bendroje įskaitoje sportininkas šiuo metu yra 29-oje vietoje. Trasa kiekvieno greičio ruožo metu skiriasi, šįkart jos sudėtis buvo tokia: 63 proc. smėlio, 10 proc. dirvožemio, 27 proc. kopų. Pasak lentynininko, greičio ruožo trasa buvo gana sudėtinga.

Trečioji Dakaro ralio diena turėjo atnešti maratoninį greičio ruožą, per kurį dvi dienas iš eilės visi varžosi negaudami mechanikų pagalbos.

Tačiau maratonas neįvyko dėl ypač smarkių liūčių: užuot keliavę į bivaką, kuriame turėjo naktį praleisti atskirai nuo visų, sportininkai buvo nukreipti į tolesnę stovyklavietę.

Klasikinių automobilių įskaitos dalyviams šios dienos varžybos apskritai buvo atšauktos dėl prastų oro sąlygų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją