Jose į Dakaro ralį iškeliaujantis sportininkas iškovojo pirmą vietą savo klasėje bei trečią vietą bendroje įskaitoje. O iškart po to laukė sunkios treniruotės kartu su kitais Dakaro ralio dalyviais.

„Paskutinį mėnesį praleidau Dubajuje, tai buvo ilgai planuotas žingsnis. Iš viso susukau 2500 km, beveik visas dienas, nuo ryto iki vakaro praleidau dykumoje, treniravausi drauge su stipriais Dakaro ralio lenktynininkais. Manau, tokia galimybė ir treniruotės yra tikrai geras mūsų komandos sprendimas. Jaučiuosi pasiruošęs ir užtikrintas“, – sakė A. Gelažninkas.

Motociklininkas išvyko į Saudo Arabiją anksčiausiai, dar prieš Kūčias. Jis bus pirmasis Dakaro ralio dalyvis iš Lietuvos, pasiekęs Džedą.

„Nusprendėme nebegrįžti, norėjau kuo daugiau laiko praleisti ant motociklo, nenorėjau švaistyti laiko veltui, todėl priėmėm sprendimą ramiai ruoštis ir šventes sutikti Džedoje. O kai tik bus galimybė, skubėsime tvarkytis ralio reikalų“, – sakė profesionalus sportininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją