Originalųjį šokį laimėjo ir lyderiais tapo Kanados čiuožėjai - praėjusių metų pasaulio pirmenybių bronziniai prizininkai Tessa Virtue ir Scottas Moiras. Jų originalųjį šokį teisėjai įvertino net 68,41 balo. Į antrąją vietą iš trečios, už originalųjį šokį gavę 67,08 balo, palypėjo amerikiečiai Meryl Davis ir Charlie White'as.

Bendroje įskaitoje T. Virtue ir S. Moiras turi 111,15 balo, M. Davis ir C. White – 108,55, O. Domnina ir M. Šabalinas tenkinasi 106,60 balo.

4-oje vietoje ir toliau lieka JAV pora Tanith Belbin ir Benjaminas Agosto (103,33), 5-ti – italai Federica Faiella ir Massimo Scali (100,06). Prancūzai Isabelle Delobel ir Olivier Schoenfielderis, su 96,67 balo, kol kas žengia 6-ti.

Kas taps olimpiniais čempionais ir prizininkais paaiškės antradienį paryčiais Lietuvos laiku.

DELFI primena, kad be olimpinio aukso vyrų varžybose liko Jevgenijus Pliuščenka. Jį nukarūnavo amerikietis Evanas Lysacekas. Kad J. Pliuščenkai esą neteisingai nebuvo skirtas aukso medalis už pasirodymą Vankuverio žiemos olimpinėse žaidynėse, pritarė ir premjeras Vladimiras Putinas bei triskart pasaulio čempionas kanadietis Elvis Stojko.

Porų varžybose Rusijos atstovai liko visai be medalių - japonė Yuko Kavaguti ir Aleksandras Smirnovas užėmė ketvirtąją vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją