Brazilas Andrezinho neabejoja lengva savo tėvynainių pergale rezultatu 3:0. Su tokia prognoze visiškai sutinka prancūzas Serge'as Nyuiadzi, tačiau kroatas Andro Švrljuga žada, kad pirmas turnyro mačas baigsis lygiosiomis 1:1. Ir kroatas Vilniaus komandoje nėra vienintelis taip galvojantis asmuo.

„Absoliučiai 1:1“, - tokią prognozę pateikė ir vilniečių strategas Marekas Zubas.

A. Švrljuga ir „Žalgirio“ treneris prognozuoja, kad kroatai pelnys pirmą pasaulio čempionato įvartį ir tai padarys galva. Pasak „Žalgirio“ gynėjo, pirmo įvarčio autoriumi taps Vedranas Čorluka.

Kiti kalbinti Vilniaus ekipos žaidėjai prognozavo, kad pirmą įvartį koja pelnys brazilai.

Neymaras įmuš iš už baudos aikštelės ribų“, - neabejoja Andrezinho.

Prognozuodami galimą rezultatyviausią pasaulio čempionato žaidėją žalgiriečiai linksniavo to paties Neymaro, portugalo Cristiano Ronaldo ir vokiečio Miroslavo Klose pavardes, tačiau M. Zubas ir šia tema turėjo originalią nuomonę.

„Rezultatyviausiu žaidėju taps vos 4 įvarčius pelnęs futbolininkas. Ir tai bus Carlo Costly iš Hondūro“, - tvirtino „Žalgirio“ strategas.

Dauguma žalgiriečių, spėdami galimus pasaulio čempionato finalo dalyvius ir laimėtojus, minėjo tris šalis - Braziliją, Vokietiją ir Ispaniją. Tik Andrius Skerla norėtų finale išvysti Pietų Amerikos derbį tarp Brazilijos ir Argentinos.

Pastarajai komandai Andrezinho žada didžiausio pasaulio čempionato nusivylimo titulą, o A. Švrljuga mano, kad labiausiai nuvils patys brazilai.

„Brazilai žaidžia namie, todėl visi tikisi, kad jie pateks į finalą. Aš taip nemanau“, - pareiškė „Žalgirio“ kroatas.

Spėjant galimą didžiausią pasaulio čempionato atradimą vilniečių nuomonės taip pat išsiskyrė. A. Švrljuga ir S. Nyuiadzi pademonstravo patriotiškumą ir pasirinko savo šalių komandas, o Andrezinho mano, kad pagaliau sėkmingai čempionate gali pasirodyti anglai.

„Didžiausiu atradimu gali tapti belgai. Jie turi labai daug potencialo, žaidėjai yra aukšto lygio, bet dar nėra ką nors laimėję“, - savo nuomonę pateikė „Žalgirio“ kapitonas Deividas Šemberas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)