Palaiko „Žalgirį“

Dabar K. Sklenytė šoka Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo šokėjų grupėje, kurioje šoka ne viena buvusi gimnastė.

„Gimnastiką pradėjau lankyti nuo penkerių metų ir lankiau iki pat mokyklos baigimo. Na, Lietuvoje sportuoti ilgiau nėra perspektyvų. Kiek galėjau Lietuvoje, tiek pasiekiau, todėl ir nemačiau prasmės sportuoti toliau – ne kartą medalius laimėjau Lietuvos čempionatuose, du kartus dalyvavau Pasaulio čempionate, tris kartus Europos čempionate“, - pasakoja Karolina.

Kineziterapiją studijuojanti mergina nesunkiai pritapo žalgiriečių šokėjų komandoje.

„Nemažai buvusių gimnasčių šoka „Žalgirio“ šokėjų gretose. Mes visos esame pažįstamos. Būtent pažįstamos gimnastės pasiūlė prisijungti. Vėliau pakvietė ir vadovė. Prie šokėjų prisijungiau būdama 11-ote klasėje, o būdama pirmame kurse jau įsitraukiau pilnai. Baigus sportuoti gimnastiką „Žalgirio“ šokėjų grupėje toliau palaikau formą, sportinę formą. Tai man kaip ir sporto treniruotės. Prieš ateinant pas „Žalgirio“ šokėjas turbūt pusę komandos jau pažinojau – kartu sportavome, kartu stovyklose dalyvavome. Su kita puse bendrą kalbą radome labai lengvai, visos priėmė labai draugiškai“, - sako Karolina.

Šokėja neslepia, kad šokių metu sudėtinga šypsotis, kai palaikoma komanda atsilieka.

„Labai sunku išskirti vieną šokį – man labiausiai patinka energingi, užvedantys šokiai. Žinoma, kur kas sunkiau šokti, kai „Žalgiris“ pralaimi. Tada ir sirgaliai labiau susikaupę, ir pačioms ne taip smagu šokti. Bet mes visuomet turime spinduliuoti gerą nuotaiką. Turime užvesti sirgalius, kad niekada nereikia pasiduoti, kad reikia kovoti. Per tiek metų tapome tikromis „Žalgirio“ fanėmis - net kai „Žalgiris“ žaidžia išvykoje neretai susirenkame visos kartu pažiūrėti“, - sako K. Sklenytė.

Judesys atėmė žadą

K. Sklenytė debiutuoja ir TV ekranuose – stebint Pasaulio futbolo čempionatą merginą galima išvysti lošimų bendrovės reklamoje. Tai pirmasis merginos bandymas filmuotis, o pirmas blynas neprisvilo.

„O, tikrai labai patiko. Net neabejodama sutikčiau dar kartą“, - juokiasi K. Sklenytė.

Reklamos filmavimo metu, šokėja apstulbino filmavimo komandą nematytu judesiu – K. Sklenytė futbolo kamuolį žongliravo... savo užpakaliuku.

„Na, tas judesys daugiau saviveikla. Įvairių gimnastikos stovyklų metu bandydavome įvairių judesių. Šitas matyt dabar išlindo. Gimnastikoje tokių judesių nelabai pamatysite, tai čia daugiau saviveikla“, - juokiasi K. Sklenytė.

Beje, šokėja nepraleidžia ir futbolo varžybų, nors, kaip pati pripažįsta, populiariausia pasaulyje sporto šaka nėra jos mėgstamiausia.

„Nesu labai didelė futbolo gerbėja, bet pradedu stebėti futbolo čempionatus nuo ketvirtfinalio. Man įdomiausia stebėti Argentinos ir Brazilijos komandas“, - sako Karolina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)