Aštuntą plaukimą laimėjo bei regatos lydere tapo belgė Evi Van Acker (23 baudos tšk.), iš pirmos vietos išstūmusi airę Annalisę Murphy (24 baudos tšk.), kuri aštuntame plaukime finišavo dešimta.

Antra vieta aštuntame plaukime atiteko suomei Sari Multalai, o trečia buvo tokią pat vietą ir bendroje įskaitoje užimanti olandė Marit Bouwmeester (26 baudos taškai).

Iš viso šioje klasėje dėl Londono olimpinių medalių kovoja 41 buriuotoja, o devintas bei dešimtas regatos plaukimai vyks šeštadienį.

R.Milevičius smuktelėjo į 41-ą poziciją

Žaidynių buriavimo regatos vyrų „Laser“ klasėje startuojantis Rokas Milevičius penktadienį aštuntame plaukime finišavo 43-ias bei su 261 baudos tašku tarp 49 buriuotojų smuktelėjo į 41-ą poziciją iš 37-os.

Aštuntą plaukimą laimėjo ir lyderiu bendroje įskaitoje tapo pasaulio čempionas australas Tomas Slingsby (23 b. tšk.), aplenkęs Coliną Chengą iš Singapūro ir Urugvajaus buriuotoją Alejandro Foglią Costą.

Bendroje įskaitoje pirmavęs Pavlosas Kontidesas iš Kipro aštuntame etape finišo liniją kirto septintas ir su 28 baudos taškais smuktelėjo į antrą vietą, o trečias bendroje įskaitoje lieka kroatas Tonis Stipanovičius, kurio sąskaitoje - 40 baudos taškų.

Olimpinio čempiono titulą ginantis britas Paulas Goodisonas (71 baudos taškas) lieka aštuntas.

Paskutiniai du atrankos varžybų plaukimai - devintas ir dešimtas - vyks šeštadienį.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)