„Šiandien sužaidėme geras rungtynes net nepaisant to, kad aikštė buvo gerokai per sausa. Manau, jeigu ją būtų daugiau palaistę prieš rungtynes, susitikimo tempas būtų buvęs gerokai aukštesnis“, – Ispanijos dienraščiui „Marca“ po rungtynių sakė rinktinės vyriausiasis treneris Vicente Del Bosque.

Dar griežčiau apie aikštę atsiliepė ispanų saugas Xavi.

„Man atrodo, kad sužaidėme geras rungtynes. Vienintelis dalykas, kuris tikrai nuliūdino ir atsiliepė futbolininkų veiksmams, buvo aikštė. Ant tokios vejos futbolas nežaidžiamas. Mes apie tai perspėjome arbitrą, UEFA, bet niekas mūsų neklausė“, – skundėsi „Barcelona“ klubo žaidėjas.

Perklaustas, ar vejos kokybė sutrukdė iškovoti pergalę, Xavi tai neigė.

„Nekalbu būtent apie mus. Bloga aikštė trukdė abiems komandoms. Visą laiką girdime tvirtinimus, kad Europos čempionatas turi tapti užburiančiu reginiu, bet ar tai įmanoma padaryti ant tokios kokybės vejos?“, – retoriškai klausė ispanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)