Žuvusieji – 20-metis Agustinas Mina ir 51-erių metų Danielis Ambrosios sėdėjo priekinėse sėdynėse.

Kiti du automobilyje buvę žurnalistai, kurie sėdėjo gale – 31-erių metų Martinas Delgado ir 36-erių metų Rodrigo de Quesada – liko gyvi. Jie išvežti Tukumano ligoninę.

Pranešama, kad uolos aukštis, nuo kurios nukrito automobilis – apie 100 metrų.

Dakaro ralį vietoje stebintis specialus DELFI korespondentas Elijus Kniežauskas išreiškė užuojautą žuvusiems kolegoms ir pastebėjo, kad pavojus tyko ne tik lenktynininkų.

„Užuojauta nuo visų lietuvių žurnalistų čia. Tempas Dakaro ralyje yra labai didelis, žmonės miega tik po 3-4 valandas per dieną. Labai sunku išlikti budriam. Ypač važinėjant aukštikalnėse, kur mažiau deguonies. Vakar jau pagavau kelis kartus save knapsint. O serpantinai ten labai ilgi. Vakar važiavome vienu keliu gal 150 km. Ne visi jie asfaltuoti, daug žvyrinių, o reikia visur skubėti, tai tikrai pavojinga. Dabar esame Anduose ir dar daug greičio ruožų tokių pavojingų bus“, – sakė jis.
Dakaro ralyje nelaimės gali ištikti ne tik lenktynininkus (nuotraukoje - motociklininkas Gilbertas Escale)
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)