„Malonu palaikyti savo komandą, lietuvių čia turbūt daugiau nei buvo galima įsivaizduoti. Smagu matyti ir daug pažįstamų veidų, ilgamečių fanų, su kuriais keliai jau ne kartą susikirtę. Vakar rinktinė ar dėl jaudulio, ar dėl psichologinių priežasčių neatrodė taip, kaip norėtųsi. Šiaip, sakyčiau, visų nuotaika nebloga, kaip dauguma sako, pirmas šaltas dušas geriau dabar, nei vėlesnėje stadijoje“, – DELFI sakė G. Steponavičius, Vilniuje šiomis dienomis vykstančius ES pirmininkavimo renginius iškeitęs į krepšinio areną.

Jis pasakojo su draugų kompanija į Slovėnijos Jesenicių miestą atvykęs automobiliu. 1500 kilometrų bičiuliai įveikė su sustojimu vienai nakvynei. Politikai į Lietuvą ketina grįžti iki rugsėjo 10-osios, kada prasideda Seimo rudens sesija. Dėl to G. Steponavičius ir E. Masiulis galės stebėti tik pogrupio varžybas.

G. Steponavičius pasakojo, kad trečiadienį serbų aistruolių arenoje buvo daugiau ir jie nustelbė lietuvius. Didžioji dalis slovėnų, galbūt dėl balkaniško solidarumo, palaikė serbus, o ne lietuvius. Pašnekovas pastebi, kad į Jesenices suvažiavę daug makedonų sirgalių, tad ketvirtadienio vakarą jis prognozuoja kautynes ne tik aikštelėje, bet ir visoje arenoje.

G. Steponavičius atkreipė dėmesį, kad trečiadienio vakarą buvo užpildyta didžioji dalis 5,5 tūkst. žmonių talpinančios arenos. Joje Lietuvos rinktinę palaikė apie 600-800 aistruolių.

DELFI primena, kad trečiadienį nusileidę serbams, ketvirtadienio vakarą Lietuvos krepšininkai bandys įveikti makedonų rinktinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)