Finalo dvikovos favorite laikytos Prancūzijos rinktinės pralaimėjimą 0:1 šios šalies fanams tapo itin skaudžiu smūgiu. Galingai iki tol žygiavusių Didier Deschampso auklėtinių nesėkmę prancūzai pasitiko ašaromis, kurios liejosi ir „Saint Deni“ stadione, ir miestų gatvėse, ir namuose prie televizijos ekranų.

Vienas iš žaviausių momentų užfiksuotas gatvėje, kur Portugalijos ir Prancūzijos gerbėjai kartu žiūrėjo istorija jau tapusią finalo dvikovą.

Su pralaimėjimu sunkiai susitaikyti galėjęs prancūzas negalėjo suvaldyti kūkčiojimo ir ašarų, tačiau netikėtai sulaukė paramos. Prie jo priėjo jaunas portugalų gerbėjas, patraukęs verkiančio prancūzo ranką ir taręs jam keletą paguodos žodžių.

Spontaniška dviejų skirtingo amžiaus futbolo aistruolių pažintis baigėsi jautriu apsikabinimu, o berniuko paguostas prancūzas netgi pabučiavo vaikinuką.

Šis vaizdo įrašas greitai pasklido po visą pasaulį,juo pasidalijo ir BBC, ir kitos stambios planetos žiniasklaidos priemonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)